Stronglink

Nu de data aanwas explodeert en de gebruikelijke Block en File storage platformen deze data tsunami niet adequaat kunnen verwerken werd het tijd dat een slimmere en veel kosten-efficiëntere next-gen data storage oplossing het levenslicht zou gaan zien. Object storage bleek de snelst groeiende oplossing die deze data aanwas de baas kon. Deze op S3, object, RestApi en machine learning gebaseerde oplossing bleek al eerder de uitkomst voor extreem grote data omgevingen zoals de algemeen bekende public Cloud providers(Amazone, Google, Microsoft). Door de uit object storage voortkomende meta data modelijkheden bleek het mogelijk om de opgeslagen data Enterprise-breed te managen en tegelijker tijd rijker en slimmer te maken.
StrongLink is een workload-agnostische software platform binnen een multi-protocollaire data omgeving dat de functie van data management Enterprise-breed voor zijn rekening neemt.
Data discovery en classificatie op basis van metadata, migratie, bescherming en retentie per door gebruikers gedefinieerd beleid. Bied verder zeer krachtige zoekfuncties zowel op lokale opslag als met het netwerk verbonden opslag door NFS, SMB, FTP bestandssysteemprotocollen zoals W3C-standaard en S3-protocollen.