Het beschikken over enkel een Firewall- en/of een Antivirusoplossing is geen adequate beveiliging. Informatiebeveiliging is namelijk altijd een samenspel van verschillende oplossingen. Pronovus biedt een totaalpakket aan oplossingen die u beveiligen tegen de meest voorkomende bedreigingen en die ervoor zorgen dat u volledig compliant wordt aan de huidige regelgeving.

Voor organisaties wordt het steeds belangrijker om aan te kunnen tonen wie op het bedrijfsnetwerk aanwezig is. Als men weet wie degene is, dan weet men ook over welke rechten en plichten deze persoon beschikt. Pronovus beschikt over een uitgebreid portfolio aan verschillende oplossingen om de identiteit van personen aan te tonen, zowel voor op de werkplek op kantoor als voor veilig telewerken thuis of elders.

Data groeit explosief, nu en in de toekomst: Active Archive zorgt voor ruimte. Daarnaast wordt uw data steeds waardevoller: Active Archive maakt data slimmer, beter vindbaar, altijd en overal beschikbaar, kostenefficiënter, uitermate schaalbaar en tot in de grootste Enterprise omgeving beheersbaar.