Persbericht

Eindhoven – Maandag 7 mei 2018

Copaco neemt activiteiten Pronovus over

Copaco neemt met directe ingang de activiteiten van Pronovus, value added distributeur met oplossingen op het gebied van security, data archiving en identity management over en integreert deze in haar Data Center Solutions & Software portfolio.

Sacha Wingers, Business Director bij Copaco: “Met deze uitbreiding krijgen we toegang tot een aantal interessante nieuwe merken die ons portfolio op het gebied van security en identity management verder kunnen verbreden. Hiermee sluiten we naadloos aan op de snel groeiende behoefte bij onze partners waar het gaat om maatwerk oplossingen die aansluiten op de AVG/GDPR wetgeving.”

Bob Dielis, Managing Director bij Pronovus: ‘’Wij zijn zeer verheugd om deel uit te maken van het Enterprise Team van Copaco. Deze overname zal bijdragen aan een sterke groei van oplossingen op het gebied van identity management, informatiebeveiliging en active data management. Hiermee biedt Copaco een totaalpakket aan oplossingen aan haar partners en kan zij advies en ondersteuning bieden op het gebied van de komende AVG/GDPR.’’

Over Copaco
Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 400 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica, maar ook LED en domotica oplossingen. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services. Voor meer informatie: www.copaco.com.