Pronovus: De IT-channel gateway

Ons doel is om samen met u de uitdagingen op het gebied van Authenticatie, Informatiebeveiliging, Veilig telewerken, Cyber Security, Archivering, Clouddiensten en Hyperconverged Infrastructuren te bekijken en daarvoor een passende oplossing te vinden. Om dit te realiseren bieden wij u vernieuwende en baanbrekende technologieën aan. Als distributeur ontsluiten wij zowel niche- als wijdverbreide oplossingen voor resellers en integrators. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste oplossingen en werkt u samen met de beste IT Partners.

 

 Laatste nieuws:Bent u er klaar voor?Om privacygevoelige gegevens optimaal te beschermen, geldt vanaf 1 januari 2016 de Wet meldplicht datalekken. Boetes kunnen oplopen tot € 810.000,- per incident per hoofdelijk aansprakelijk. Bent u reeds voorbereid?


Doe de GRATIS healthcheck!


D:ternity is DE oplossing om u te ontzorgen voor lange termijn data opslag en zorgt er ook nog eens voor dat uw data veilig is opgeslagen waardoor u op deze manier ook nog eens voldoet aan een onderdeel van de meldplicht datalekken.

 

Neem contact met ons en zie hoe wij u kunnen ontzorgen

 

 


Herkent u dit?

Bent u meer bezig met het voortdurend beheren van alle verschillende datacenterapparatuur en -applicaties, dan met het functionele beheer? Wilt u platform onafhankelijk zijn? Overtuig uzelf van de eenvoud en de voordelen van Atlantis. Neem contact op met Pronovus, de distributeur voor Atlantis in de Benelux.

 

Lees meer